Here you can translate kalmarvatten.se into your language.

Lediga tjänster

Vi är ett bolag som värnar om vår personal och arbetar med  delaktighet och ständiga förbättringar. Vårt mål är att pensionera friska medarbetare! 

Vi söker dig som älskar vatten

VA-projektör

Utredningsavdelningen söker VA-projektör som vill vara med och bygga Kalmar! Sista ansökningsdag 2017-03-06.

Projektledare Kalmarsundsverket - Sveriges bästa reningsverk

Uppdraget är att bygga ett av Sveriges bästa reningsverk i Kalmar. Är du projektledaren vi söker för att det ska bli möjligt? Kalmarsundsverket är ett uppdrag i miljardklassen, ett av Kalmars största byggen någonsin. Gedigen erfarenhet av stora projekt krävs. Sista ansökningsdag 2017-01-10, urval och intervjuer pågår.

Projektledare Vattenförsörjning för framtidens Kalmar 

Kan det finns något viktigare än att trygga vattenförsörjningen för kommande generationer? Vi står inför en rad utmaningar under kommande år för att klara framtidens krav på kapacitet och säkerhet. Är du en strukturerad och nyfiken person som vill leda projekten för att nå dit? Sista ansökningsdag 2017-01-02, urval och intervjuer pågår.

Våra lediga tjänster hittar du även på Offentliga Jobb och Platsbanken. Kontakta gärna oss om du har frågor kring att jobba hos oss. Kontakter till HR-chef finns här

Relaterade nyheter

14 december 2016 kl.09:42

Juniorvattenpriset 2017

Du som är mellan 15-20 år kan ansöka om ett stipendium för ditt gymnasiearbetet som har anknytning till vattenforskning. Stockholm Junior Water Prize. Anmäl hos Unga forskare. Anmälningsperiod 20 december 2016 till februari 2017. &...
Förbättringsförslag